Kultura rozwiń menu
Serwis używa plików cookies zgodnie z polityką prywatności pozostając w serwisie akceptują Państwo te warunki
Komunikat archiwalny

Biało-czerwony Tydzień Kuchni Polskiej

11 listopada rozpoczął się Tydzień Kuchni Polskiej, czyli kulinarne obchody Święta Niepodległości. W restauracjach biorących udział w programie „Polskie skarby kulinarne” znalazły się propozycje biało-czerwonych dań, przygotowanych przez szefów kuchni specjalnie z tej okazji.

Fot. tydzien-kuchni-polskiej.pl

Zachęcamy do wybrania się do ulubionej restauracji, degustacji i oddania głosu na najlepszych w plebiscycie „Najlepsza restauracja”.

Szczegóły akcji trwającej do dzisiaj oraz wykaz restauracji biorących udział w wydarzeniu dostępny na stronie: tydzien-kuchni-polskiej.pl.

pokaż metkę
Osoba publikująca: Marta Műller-Reczek
Podmiot publikujący: Wydział Komunikacji Społecznej
Data publikacji: 2022-11-05
Data aktualizacji: 2022-11-20
Powrót

Zobacz także

Znajdź